Voorwaarden

Controleer voor verzending van je bestelling a.u.b. je gegevens voor een juiste verwerking van de bestelling. 

We verzenden de bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van betaling (op werkdagen binnen 24/48 uur na ontvangst van betaling). Bestel je grotere aantallen, hou er dan rekening mee dat het langer kan duren, omdat we dan moeten bijbestellen bij onze leveranciers. Wacht met geld overmaken totdat je van ons (ná de automatische ontvangstbevestiging!) een e-mail hebt ontvangen waarin staat of alles op voorraad  is. Ook vermelden wij in onze e-mail de exacte verzendkosten. Standaard staat het ingesteld op 4,95 euro, pakketpost binnen Nederland, maar als je pakketje door de brievenbus past kan het als brievenbuspost verzonden worden. Dit is op risico van de klant, we hebben dan geen track & trace nummer. Je kunt voor € 3,50 ook kiezen voor brievenbuspost met track & trace. De verzendkosten voor bestellingen naar het buitenland worden ook later per email aangepast.

Je krijgt eerst een automatische ontvangstbevestiging, wacht met betalen tot je daarna een persoonlijk mailtje van ons hebt gehad met de juiste verzendkosten. Anders zijn we genoodzaakt om 50 cent (administratie en bankkosten) in rekening te brengen om het teveel betaalde aan je terug te storten.

Heb je binnen 48 uur na het plaatsen van een bestelling nog geen reactie van ons gehad, mail ons dan even. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakjes die kwijtraken in de post. Alleen pakjes/pakketten die per aangetekende post  (8,60 euro tot 10 kilo) worden verstuurd, zijn verzekerd.

Bij bestellingen vanaf 75 euro komen de verzendkosten voor standaard verzending voor onze rekening (bij verzending binnen Nederland).

Betalingen dienen uiterlijk  binnen 5 dagen na bestelling op onze rekening bijgeschreven te zijn. Is de betaling na 5 dagen niet bij ons binnen, dan wordt de bestelling geannuleerd. Mocht je zelf onverhoopt van je bestelling af willen zien, mail ons dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk. 

Je hebt een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor je bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt, en dus binnen 7 dagen. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar je toe).

Controleer je bestelling gelijk na ontvangst. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen (er mist iets, of er is iets defect) laat het ons dan uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst per email weten, onder vermelding van het bestelnummer. Anders kunnen we je klacht niet in behandeling nemen. Op blikken speelgoed kunnen we geen garantie geven, het is verzamelspeelgoed en daarom ook niet  geschikt voor intensief gebruik.

Retourzendingen dienen van te voren schriftelijk aan The Tin Star Company kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam, factuurnummer en factuurdatum te vermelden. Retourneren kan alleen binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling.
Heb je nog vragen over je bestelling, dan kun je ons mailen op: info@tinstarcompany.com